Skip to content

Technisch assemblagemedewerker 3D-printing

Nederland, Utrecht, UtrechtProduction

Functieomschrijving

In de schuur knutselen aan je brommer. Of een dvd-speler of een printer uit elkaar halen om te ontdekken hoe zo’n apparaat werkt. Is jouw liefde voor techniek ook op zo’n manier begonnen? Dan ga je het zeker naar je zin hebben bij 3devo in Utrecht. Wij ontwikkelen en produceren een serie unieke high-end machines voor de 3D-printmarkt. Die leveren we aan klanten over de hele wereld. Als assemblagemedewerker bouw en test jij onze producten.


Dit ga je doen

Je assembleert onderdelen en frames, om vervolgens daarmee een complete machine op te bouwen. Dat kan een filament maker zijn, maar ook een shredder of een droger. Je werkt aan zowel de mechanische als elektronische delen. En je test niet alleen het eindproduct, maar ook de halffabricaten. De producten die jij opbouwt, leveren we aan uiteenlopende internationale klanten. Van onderzoeksinstellingen en universiteiten tot spelers in de auto-industrie. Klanten die uitkijken naar zo’n machine, zoals een autoliefhebber uitkijkt naar de levering van een hand gebouwde supercar.

Natuurlijk zit er herhaling in je werk. Je bouwt immers steeds dezelfde machines. Maar wel vanaf scratch tot eindproduct. En verdeeld over meerdere dagen. Dus geen werkdag is hetzelfde. Bovendien is jouw nauwkeurigheid cruciaal voor een goed werkende machine. Voldoet een aangeleverd onderdeel net niet aan de specificaties, dan weet jij dat met jouw technisch inzicht vaak zelf op te lossen. Ook onze R&D-afdeling benut jouw waardevolle expertise. Bedenken zij een nieuwe innovatieve machine, dan horen ze graag van jou of het makkelijk te assembleren is.


Dit is jouw werkomgeving

Producenten in de 3D-printindustrie met een kleine machine de mogelijkheid bieden om zelf ontwikkeld materiaal te gebruiken voor 3D printing. Daar begon het allemaal mee voor 3devo in 2014. Destijds begonnen we met het finetunen van ons allereerste prototype van een filament maker. Ondertussen verkopen we twee high-end typen over de hele wereld. Innovatie in lightspeed. En we hebben innovatieve vervolgstappen gezet met een shredder voor plastic en een polymeerdroger. Zo dekken we met onze machines de hele cirkel van filament-productie volledig en maken we 3D-printen een milieuvriendelijke business. En voortdurend zoeken we naar manieren om materiaalinnovatie naar een hoger niveau te tillen.

Ons snelgroeiende team bestaat nu uit zo’n 35 collega’s met allerlei nationaliteiten. Van Grieks, Frans en Roemeens tot Thai, Braziliaans en Iraans. In dit superleuke internationale gezelschap vorm jij met zeven collega’s het assemblageteam. Leuke acties die de goede sfeer bepalen, vinden we net zo belangrijk als de productietargets halen. Begin november bijvoorbeeld hielden we midden in de productiehal een scheersessie als startschot voor iedereen binnen ons team die meedoet met Movember. En als het enigszins mogelijk is, geven we je alle ruimte om te leren en te ontwikkelen. Zolang het maar bij je functie past.


Solliciteren of meer weten?

Heb je interesse in de baan van technisch assemblagemedewerker? Reageer dan vóór 23 december. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of mail dan met Jasper Leussink, operations manager, via 085 876 90 16 of jasperleussink@3devo.com.


Het eerste gesprek is een video interview van ongeveer 15 minuten om elkaar beter te leren kennen. Een eventueel tweede gesprek houden we bij ons op kantoor. Zien we de samenwerking allebei zitten, dan verwelkomen we je graag in ons team.

Vereisten

  • Je hebt interesse in techniek en begrijpt door hobbymatige of professionele ervaring wat er in een machine gebeurt.
  • Je doet graag nieuwe kennis op en leert graag nieuwe vaardigheden.
  • Je hebt oog voor detail en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit.
  • Je spreekt voldoende Engels om makkelijk met je internationale collega’s te kunnen communiceren.


Dit bieden wij

  • Een belangrijke rol bij de bouw van innovatieve producten waarmee we de internationale wereld voor 3D-printen veroveren.
  • 25 vakantiedagen, en blije gezichten als je weer uitgerust terug bent na een vakantie.
  • Een goede pensioenregeling, omdat we niet alleen aan de toekomst van 3D-printing, maar ook aan die van jou denken.
  • Reiskostenvergoeding, gewoon, omdat we het logisch vinden dat we daaraan meebetalen.
  • Onbeperkte hoeveelheid 3D-print-filament voor je eigen 3D-printer.
  • Een informele werksfeer met fijne collega’s uit alle delen van de wereld, wekelijkse Thirsty Thursdays en leuke teamuitjes.

of